Tekstcorrectie

Taal is hét communicatiemiddel van mensen. En die moet goed zijn. Er hoeft maar wát ruis op de lijn te zitten, of je begrijpt elkaar niet meer. Om dat te voorkomen maak ik (bestaande) teksten tiptop in orde.

Welke teksten? Denk aan artikelen, sollicitatie- en nieuwsbrieven en cv’s, maar ook folders, websites of flyers van bedrijven. Daarin kan ik slechts de taalfouten aanpassen, maar ook de tekst helemaal herschrijven. Net wat u wilt. Alles om te zorgen dat uw doelgroep enthousiast wordt van uw boodschap.

Ik schrijf sprankelend en vlot, zonder veel compromissen in de boodschap. Spreekt die communicatiestijl u aan? Dan heeft u aan mij de juiste.

Tarief € 50 per uur, excl. btw en eventuele reiskosten.

Strippenkaart Voor € 150 (excl. btw) koopt u een strippenkaart. U krijgt dan twaalf keer een half uur tekstcorrectie. Handig voor als u vaak korte, losse teksten gemaakt of gecorrigeerd wilt hebben, maar geen zin hebt in een stapel losse facturen.

Meer weten?


 “De werksnelheid van De Tiktafel, de directe lijnen, het meedenken en de hoge accuraatheid bevallen ons uitermate goed.”

Advance4U

No Comments

Cancel